Nordsjællands Børnekor

Piger og drenge fra 1-3. klasse. Der er ingen optagelses krav eller forventning om sang erfaring. Børnekoret består af 4 kor, der øver lokalt i Asminderød, Humlebæk, Karlebo og Rungsted. Koret ledes af Henrik Schrøder.

Børnekoret har det sjovt - og er dygtige

Børnekorets koncertkalender

05
APR

AFLYST Børnekor: Optræder ved gudstjeneste i Humlebæk Kirke

Dato: 
Søndag d. 5. april 2020, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Humlebæk Strandvej 21A, 3050 Humlebæk, Danmark
Nordsjællands Børnekor
Gratis

03
MAJ

Nordsjællands Børnekor: Musical om Svanen i Hørsholm Kirke

Dato: 
Søndag d. 3. maj 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm, Danmark
Nordsjællands Børnekor
Gratis

24
MAJ

Børnekoret: Koncert på plænen i Tivoli

Dato: 
Søndag d. 24. maj 2020, kl. 17:30
Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København, Danmark
Nordsjællands Børnekor
Gratis, hvis du er i Tivoli

13
JUN

Stor fælles korkoncert for Nordsjællands Børnekor, Juniorkor, Ungdomskor og Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Dato: 
Lørdag d. 13. juni 2020, Kl. 15:00 til kl. 16:00
Kirke Alle 1, 2970 Hørsholm, Danmark
Nordsjællands Korskoles kor og Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Tilmeld til børnekoret

Benyt linket og indsend din tilmelding  til Nordsjællands Børnekor nu for korsæsogen 2019/2020.

For deltagelse i børnekoret er der er årligt engangsbeløb på kr. 200.

NB! Der er ikke flere ledige pladser på børnekoret i Egedal Kirke, men du kan tilmelde til ventelisten. Der er fortsat pladser i Humlebæk, Rungsted og Asminderød!

Tilmeld og betal her!

Korleder Henrik Schrøder

Jeg er korleder for de fire børnekor i Nordsjællands Korskole. I korene arbejder jeg med både klassisk og rytmisk, salmer, sange og viser, så der er noget for enhver smag. Min undervisning indeholder gode sange, stemmetræning, sjove danselege og lidt rytmik med slagtøj. Jeg arbejder seriøst, men lægger vægt på at vi, udover at synge, har det sjovt og hyggeligt sammen.

Jeg er konservatorieuddannet som organist og dirigent og har herudover i hele mit liv spillet masser af rytmisk musik i forskellige bands.

Jeg er opvokset med kor, idet jeg hele min barndom har sunget i Herning kirkes Drengekor, med hvem jeg har turneret over det meste af Nordeuropa – både som sanger og som akkompagnatør. I mit voksenliv har jeg arbejdet med børne- og ungdomskor samt voksenkor på alle niveauer og har organiseret stævner, rejser mm. for korene.

Til daglig er jeg organist i Tikøb og Gurre kirker. Herudover har jeg i en lang årrække undervist børn i musik på Tikøb skole.

Spilleregler for at være med i Nordsjællands Børnekor

Hvem kan være med

Piger og drenge fra 1. klasse - 3. klasse. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring.

Se vedtægter for korsamarbejdet.

Niveau

Norsjællands Børnekor består af ca. 40 børn i alderen mellem 6-7 år og 9 år, og træner de mest elementære ting ved at synge i kor. I koret bliver der arbejdet med krop og musik. Vi synger ikke blot sangene, men laver fagter til, hopper og danser. Det skal nemlig være sjovt at synge! Man skal ikke have nogen forkundskaber for at deltage i børnekorene.

Repertoire og arbejdsform

Vi arbejder med et bredt sammensat repertoire: Klassisk og rytmisk, salmer, sange og viser, så der er noget for enhver smag. Udover at synge lægger vi også vægt på at have det sjovt og hyggeligt sammen. Det traditionelle korarbejde suppleres med et varieret udbud af aktiviteter så som koncerter i samarbejde med professionelle musikere, videooptagelser, workshops, korstævner m.m.

Øvetidspunkt og sted

  • Asminderød: Asminderød Sognegård, Asminderødgade 48, 3480 Fredensborg (torsdag kl. 17.15-18.00)
  • Humlebæk: Humlebæk Sognegård, Teglgårdsvej 131, 3050 Humlebæk (torsdag kl. 15,45-16.30)
  • Karlebo: Egedal Kirke, Egedalsvej 3, 2980 Kokkedal (mandag kl. 15.15-16.00)
  • Rungsted: Rungsted Sognehus, Bolbrovej 15, 2960 Rungsted Kyst (mandag kl. 16.45-17.00)

Datoer for korprøver og optrædener bliver løbende opdateret. Når barnet er tilmeldt, vil en oversigt med datoer for korprøver og optrædener, såvel som senere ændringer, blive tilsendt via mail.

Mødepligt

Der er mødepligt til såvel korprøver som koncerter/optrædener, og børnene bedes møde til korprøver/optrædener i så god tid, at de er klar, når prøven begynder, og børnene bedes have spist et let måltid mad forinden. For koncerter/optrædener aftales mødetidspunkt individuelt.

Afbud og sygdom

Eventuelle afbud til korets aktiviteter skal gives i så god tid som muligt og kan normalt kun gives af barnets forældre til korlederen via mail eller pr. telefon. Det er derfor ikke muligt at sende et afbud via et andet kormedlem.

Udmeldelse

Udmeldelse sker automatisk ved sæsonafslutning, og tilmelding skal fornys ved næste sæson. Udmeldelsen midt i sæsonen skal ske skriftligt pr. mail eller brev fra én af barnets forældre og kan ikke ske pr. sms.

Korlederen kan træffe beslutning om at udmelde et barn, hvis barnet ikke møder til korprøver og optrædener eller i øvrigt har en adfærd, der gør det umuligt at undervise.

Korleder

Korleder Henrik Schrøder
Telefon: 5184 0222
E-mail: henrikschroder@outlook.dk

Læs mere om Henrik Schröder 

Tilmelding

Deltagelse i korets aktiviteter er gratis, men der opkræves et årligt tilmeldingsgebyr til dækning af administrationsomkostninger. Tilmelding er obligatorisk og skal foretages hvert år og gælder for hele sæsonen (august - maj).

Ønskes det, at barnet skal begynde korundervisningen efter sæsonstart, kan dette kun ske efter aftale med korlederen.

Tilmelding til Nordsjællands Børnekor med samtidig betaling af kr. 200,-

Ophavsret: