Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Ny leder af Børnekorene

Ny leder af Børnekorene
Udgivet fre d. 1. jul 2022, kl. 14:30
Korskolen

NU har vi fornøjelsen at offentliggøre vores nye ansigt på Korskolen! Ansættelsesudvalget valgte at tilbyde Simone Maja Pedersen stillingen som Børnekorleder i Asminderød og Egedal samt den nyoprettede stilling som Juniorkorleder i Kokkedal.

 Simone har en kandidatuddannelse i rytmisk sang med pædagogik og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium og har arbejdet som korleder for børn og voksne siden hun var ganske ung. Vores små sangere og forældre vil opleve en veluddannet ildsjæl med bred erfaring. Et treårigt efteruddannelsesforløb i sangpædagogik hos Anne Rosing, erfaring fra spændende scenekunstprojekter i Danmark og udlandet, ligesom fem år ”backstage” på DR Korskolen med ansvar for sæsonplanlægning, forældrekontakt og produktionsstøtte bevidner dette.

Simone siger selv: ”Mit hjerte har altid banket for arbejdet med stemmer, og jeg startede som korleder for børnekor, da jeg var 19 år gammel. Som underviser har jeg lyst til at fremhæve og fremelske alt det, sangerne er gode til og får glæde af. Jeg har lyst til at lege sangteknik ind via kropsligt arbejde, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at gøre korprøverne alsidige og spændende.”

Simone bor i Hvidovre med sin mand og to børn. Ved siden af en 15 timers stilling som korleder i Nordsjællands Korskole arbejder hun freelance som sanger og sangpædagog og laver jævnligt workshops med kor i hele landet.

 VELKOMMEN fra os alle til Nordsjællands Korskole, Simone.