Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nordsjællands Korskole

Alle syv sogne i Fredensborg Provsti tilbyder børn i Nordsjælland fra 5 år og op den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Nordsjællands Korskole har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Alle kor har årligt flere koncerter, og vores erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Vi lægger vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det ikke bliver svært at rykke op til næste alderstrin.

Nordsjællands Korskoles koncert kalender

Overordnet musikalsk ansvar

Det overordnede musikalske ansvar på Nordsjællands Korskole har vores inspirerende, helt uundværlige og kreative dirigent Cille Buch.

Cille har været med helt fra stiftelsen af Nordsjællands Korskole i år 2010 og varetager selv opgaven som daglig korleder for både Nordsjællands Juniorkor i Hørsholm og Nordsjællands Ungdomskor, ligesom hun er mentor for vores fire unge Spirekorledere. Derudover er Cille leder af Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som har et tæt samarbejde med Korskolen omkring talentudvikling. Læs mere om Cille her.

Kortilbud til alle børn og unge

Fem kor at vælge imellem

Nordsjællands Spirekor

Nordsjællands Spirekor er for piger og drenge fra 5 år til og med 0. klasse. Vi har to Spirekor, og spirerne øver enten i Humlebæk eller Rungsted. Her trænes de mest elementære ting ved at synge, men det skal også være sjovt at gå til kor, så vi arbejder både med sang, bevægelse, krop og musik.

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Børnekor

Nordsjællands Børnekor er for piger og drenge fra 1. - 3. klasse. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. Børnekoret består af 2 kor, i alt 45 sangere, der øver lokalt i Asminderød og Egedal Kirke.

Læs mere om koret

 

Juniorkoret på græsplæneNordsjællands Juniorkor

Nordsjællands Juniorkor er for piger og drenge fra 4. - 6. klasse, der ønsker at lære at synge og optræde sammen med andre. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Juniorkoret. Der er juniorkor i Kokkedal og Hørsholm. De 50 sangere i Juniorkoret optræder ved fælleskoncerter, gudstjenester, Halloween, Fastelavn og meget mere.

Læs mere om koret

 

 

Nordsjællands Ungdomskor

Nordsjællands Ungdomskor er et tilbud for piger og drenge fra 7. - 9. klasse, der ønsker at lære at optræde, synge i kor og få lov til at udvikle deres stemmer som korsangere og solister. De 35 sangere i Ungdomskoret synger både sammen med Fredensborg Slotskirkes Pigekor og optræder selv ved forskellige anledninger.

Læs mere om koret

 

Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som synger i Slotskirken og Asminderød Kirke, optager årligt flere piger fra Nordsjællands Ungdoms-kor. Det er bestemt en fordel, at man har sunget i ét af Korskolens kor for at blive optaget i Pigekoret, men absolut intet krav.  Få mere information om elitekoret, Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Læs mere om koret her:

 www.fredensborgslotskirkespigekor.dk

Seneste nyt fra korlederne

Bestil din hoodie i korshoppen, når den åbner igen

Fire typer af korskolens hoodies

Korshoppen er lukket indtil nye hoodies er klar.