Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nordsjællands Korskole

Fem sogn i Fredensborg Provsti tilbyder alle børn i Nordsjælland fra 5 år og op den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Nordsjællands Korskole har i øjeblikket ca. 150 børn og unge, som hver uge fra august til juni måned mødes til korsang. Alle kor har årligt flere koncerter, og vores erfarne korledere skaber et rytmisk, vokalmæssigt og musikalsk samvær med klassisk og moderne repertoire.

Vi lægger vægt på at skabe dygtige kor, men også at finde og motivere sangtalenterne, ligesom vi har stor fokus på at bygge bro mellem de forskellige kor, så det ikke bliver svært at rykke op til næste alderstrin.

Tilmeld korsæsonen 2021/22

Venteliste til korene

Skriv dig på ventelisten, hvis der ikke er flere pladser på dit ønskekor lige nu, og formularen derfor er lukket. Så kontakter vi dig, hvis der bliver en ledig plads.

Tilmeld dig ventelisten her.

Seneste nyt fra korlederne

Kortilbud til alle børn og unge

Fem kor at vælge imellem

De fire korledere for spirekoreneNordsjællands Spirekor

Nordsjællands Spirekor er for piger og drenge fra 5 år til og med 0. klasse. Vi har 2 Spirekor, og spirerne øver enten i Asminderød eller Hørsholm. Her trænes de mest elementære ting ved at synge, men det skal også være sjovt at gå til kor, så vi arbejder både med sang, bevægelse, krop og musik.

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Børnekor

Nordsjællands Børnekor er for piger og drenge fra 1. - 3. klasse. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. Børnekoret består af 4 kor, i alt 70 sangere, der øver lokalt i Asminderød, Humlebæk, Karlebo og Rungsted. 

Læs mere om koret

 

Juniorkoret på græsplæneNordsjællands Juniorkor

Nordsjællands Juniorkor er for piger og drenge fra 3. - 5. klasse, der ønsker at lære at synge og optræde sammen med andre. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Juniorkoret. De 35 sangere i Juniorkoret optræder ved fælleskoncerter, gudstjenester, Halloween, Fastelavn og hvert år i Tivoli.

Læs mere om koret

 

 

Nordsjællands Ungdomskor

Nordsjællands Ungdomskor er et tilbud for piger og drenge fra 6. - 9. klasse, der ønsker at lære at optræde, synge i kor og få lov til at udvikle deres stemmer som korsangere og solister. De 25 sangere i Ungdomskoret synger både sammen med Fredensborg Slotskirkes Pigekor og optræder selv ved forskellige anledninger.

Læs mere om koret

 

Slotskirkens pigekor foran Fredensborg SlotFredensborg Slotskirkes Pigekor

Fredensborg Slotskirkes Pigekor, som synger i Slotskirken og Asminderød Kirke, optager årligt flere piger fra Nordsjællands Ungdoms-kor. Det er bestemt en fordel, at man har sunget i ét af Korskolens kor for at blive optaget i Pigekoret, men absolut intet krav.  Få mere information om elitekoret, Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Læs mere om koret her:

 www.fredensborgslotskirkespigekor.dk