Nordsjællands Korskole

Fem af sognene i Fredensborg Provsti er gået sammen om at tilbyde alle børn i provstiet fra 1. klasse til 7. klasse den allerbedste sangundervisning. Vi ønsker at give børnene mulighed for at lære at udtrykke sig gennem stemmen, lære om musik og få en masse gode oplevelser sammen med andre børn.

Hidtil har korsamarbejdet gået under betegnelsen Fredensborg Provstis Korsamarbejde. Nu er navnet ændret til Nordsjællands Korskole. nordsjællandskorskole.dk

Tilmeld dig den nye korsæson nu

Korsæson 2019/2010 startede i september 2019. Yderligere oplysninger ved henvendelse til korlederne, men du kan tilmelde dig nu via følgende links:

NB! Der er ikke flere ledige pladser på børnekoret i Egedal Kirke, men du kan tilmelde til ventelisten. Der er fortsat pladser i Humlebæk, Rungsted og Asminderød!

Læs mere om Nordsjællands Børnekor

Tilmeld kor 1: Nordsjællands Børnekor

Læs mere om Nordsjællands Juniorkor

Tilmeld kor 2: Nordsjællands Juniorkor

Læs mere om Nordsjællands Ungdomskor

Tilmeld kor 3: Nordsjællands Ungdomskor

Korskolens 3 kor plus 1 ekstra

Nordsjællands Børnekor

Piger og drenge fra 1-3. klasse. Der er ingen optagelses krav eller forventning om sang erfaring. Børnekoret består af 4 kor, der øver lokalt i Asminderød, Humlebæk, Karlebo og Rungsted. Koret ledes af Henrik Schrøder.

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Juniorkor

Nordsjællands Juniorkor består af ca. 25 piger og drenge fra 3-7. klassetrin. Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. Juniorkoret øver i Hørsholm under ledelse af Cille Buch.

Læs mere om koret

 

Nordsjællands Ungdomskor

Nordsjællands Ungdomskor er et ekstra tilbud for piger og drenge i 5-7. klasse, der ønsker at synge i kor og solistisk. For at synge i Ungdomskoret, skal du bestå en optagelses prøve. Koret øver i Asminderød og ledes af Cille Buch.

Læs mere om koret

 

 Fredensborg Slotskirkes Pigekor

Mange fra Fredensborg Slotskirkes Pigekor har tidligere gået i Juniorkoret eller Ungdomskoret og har brugt denne erfaring som springbræt til Pigekoret.  Nordsjællands Korskole samarbejder med Fredensborg Slotskirkes Pigekor, hvor korleder Cille Buch også er dirigent. 

 

Oplev Nordsjællands Korskoles koncerter

Der er ingen begivenheder.

Korledernes stemmer

Udgivet tor d. 13. jun 2019, kl. 13:04
Korskolen

Fredensborg Provstis Korsamarbejde har skiftet navn. Navnet er nu Nordsjællands Korskole, men vi er stadig de samme børn, unge og korledere. Ved samme lejlighed har vi omdøbt...

Ophavsret: