Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Nordsjællands Børnekor

Nordsjællands Børnekor er for alle piger og drenge fra 1. - 3. klasse.

Kor er sang, dans og glæde! Det er en chance for at få nye venner. Vi hygger os, og samtidigt bliver man god til at optræde, til at læse noder og til at synge rent.

Kor bliver aldrig kedeligt; der sker noget nyt hele tiden, og der er smil hele vejen rundt. Kom og vær med og lær en masse godt!

Børnekoret er delt op i 4 mindre lokale afdelinger: Asminderød, Humlebæk, Karlebo og Rungsted. Når de optræder, bliver de til et dejligt stort kor. Det kan være til en koncert eller til en familiegudstjeneste. Nogle gange er vi med til store korstævner - og vi glæder os allerede til at optage julekalenderen!

Der er ingen optagelseskrav eller forventning om sangerfaring. 

Tilmeld til børnekoret

Benyt link nedenfor og indsend din tilmelding til Nordsjællands Børnekor! 

Deltagelse i korets aktiviteter er gratis, men der opkræves et årligt tilmeldingsgebyr på kr. 300 til dækning af administrationsomkostninger. Tilmelding er obligatorisk og skal foretages hvert år og gælder for hele sæsonen (august - maj).

Ønskes det, at barnet skal begynde korundervisningen efter sæsonstart, kontakt da korlederen direkte.

Første korprøve i Karlebo og Rungsted er tirsdag, den 31. august 2021.

Første korprøve i Asminderød og Humlebæk er torsdag, den 2. september 2021

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeld og betal her!

NB! For deltagelse i Børnekoret i Egedal Kirke betales ikke noget engangsbeløb.

Korleder Nordsjællands Børnekor

​Korleder mirjam lumholdt ved sit klaver

Som korleder for de fire børnekor i Nordsjællands Korskole arbejder Mirjam Lumholdt med klassisk og rytmisk musik. Børnekoret har som formål at synge både klassiske og moderne sange, kendte salmer og sjove børneviser. Vi forsøger at variere repertoire ved hver korprøve, men der er også plads til at repetere de sange, som børnene elsker.

Mirjam er født og opvokset i Holland. Oprindeligt uddannet folkeskole lærer. Hun kom til Danmark for 25 år siden og er uddannet organist og korleder fra DKDM i København. Mirjam har senest haft en stilling som organist i Christiansfeld og korleder for kantoriet i Haderslev Domkirke, som er kendt for sit blomstrende korliv.

Mirjam har ladet sig inspirere af ledende korskoler i både Boston, Ungarn og Sverige og bliver hyppigt brugt som kursusleder for andre børnekorledere og instruktør ved større børnekorstævner.

Om sig selv siger Mirjam: ”Jeg har lavet børnekor i mange år, og jeg ELSKER det! Jeg glæder mig så meget til at synge og lege med noder med jeres børn! Hos mig får børnene også lidt nodeundervisning. Min undervisning indeholder både sjove og alvorlige sange, stemmetræning og morsomme danselege. Sig, at de skal tage en ven eller et krammedyr med under armen, når vi ses til august! Jeg tager min abe, Koko, med. Vi får en fest!”

 

​Korleder Mirjam Lumholdt

2713 6266

bornekor@nordsjællandskorskole.dk

Nordsjællands Børnekor – lidt om det praktiske

Øvetidspunkt og sted

Asminderød: Asminderød Sognegård, Asminderødgade 48, Fredensborg

 

Humlebæk: Humlebæk Sognegård, Gammel Torpenvej 26, Humlebæk

 

Karlebo: Egedal Kirke, Egedalsvej 3, Kokkedal

 

Rungsted: Rungsted Sognehus, Bolbrovej 10B, Rungsted Kyst

 

Korprøver afholdes hver uge på ovenstående adresser, men flere gange årligt samles alle 4 kor til fælleskoncerter enten som ét samlet Børnekor eller med de øvrige kor i Nordsjællands Korskole og Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Hver korprøve afsluttes med en lille forfriskning alle 4 steder .

Vigtige datoer

Datoer for korprøver og optrædener bliver løbende opdateret. Når barnet er tilmeldt, vil en oversigt med datoer for korprøver og optrædener blive tilsendt via mail og løbende opdateret på mail fra korlederen.

Mødepligt

Der er mødepligt til såvel korprøver som koncerter/optrædener, og børnene bedes møde til korprøver/optrædener i så god tid, at de er klar, når prøven begynder. Vi anbefaler, at børnene har spist et let måltid mad forinden.

Mød gerne op 10 minutter før korprøven, så børn (og forældre) når at lære hinanden lidt at kende og være lidt sammen inden. Det skaber nye venskaber og giver i sidste ende et behageligt læringsmiljø.

Afbud og sygdom

Eventuelle afbud til korets aktiviteter skal gives i så god tid som muligt og kan normalt kun gives af barnets forældre til korlederen via mail eller pr. telefon. Det er derfor ikke muligt at sende et afbud via et andet kormedlem.

Udmeldelse

Udmeldelse sker automatisk ved sæsonafslutning. Tilmelding skal fornys ved næste sæson. Udmeldelsen midt i sæsonen skal ske skriftligt pr. mail eller brev fra én af barnets forældre og kan ikke ske pr. sms.

Korlederen kan træffe beslutning om at udmelde et barn, hvis barnet ikke møder til korprøver og optrædener eller forstyrrer undervisningen for de andre sangere.

Videre til Juniorkoret og Ungdomskoret

Når du begynder i 3. klasse, er du velkommen til at rykke op i Nordsjællands Juniorkor. Der er ikke optagelsesprøve, men de glæder sig altid til at få flere medlemmer. Hvis du og dine venner gerne vil blive ét år mere i Børnekoret, så er det helt OK.

Fra 6. klasse kan du søge ind i Nordsjællands Ungdomskor. Her skal du til en lille optagelsesprøve, men hvis du både har sunget i Børnekoret og/eller Juniorkoret, er du vist klar til at synge i Ungdomskoret også!

Fotografering og videooptagelser

Når du tilmelder dit barn, bliver du bedt om at acceptere, at Nordsjællands Korskole må fotografere og videooptage dit barn.

Optagelserne bruges både som korledernes arbejdsredskab ifm den pædagiske og musiske forberedelse/evaluering og eksternt til udbredelse af korskolens arbejde, så flere får lyst til at synge med os. Optagelserne kan finde sted, når som helst – dvs. uden varsel.

Det ligger i korskolens ”dna”, at vi optræder enten ved (fysiske) koncerter – eller virtuelt. Når man tilmelder sig til kor, regner vi med, at dit barn har både lyst - og lov - til det.

Nordsjællands Korskole er naturligvis indstillet på at tage individuelle hensyn i særlige tilfælde, hvor en familie har politibeskyttelse e.lign.

Korskolens facebook

Gå endelig ind og FØLG, DEL, LIKE og KOMMENTER Korskolens løbende aktiviteter og historier på vores facebook-side: Nordsjællands Korskole. Hvis I har taget et supergodt foto fra et arrangement eller korprøve, send det til producent@nordsjællandskorskole.dk.